Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Εξω οι ΝΑΤΟικοί φονιάδες από τον Πειραιά-Συγκέντρωση σήμερα στις 2 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου διοργανώνουν Επιτροπές Ειρήνης και η ΕΕΔΥΕ



Ανεπιθύμητο χαρακτηρίζουν το ΝΑΤΟικό στόλο, που από σήμερα και μέχρι τις 19 Μάρτη θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, η ΕΕΔΥΕ και οι Επιτροπές Ειρήνης Πειραιά, Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Νίκαιας και Κορυδαλλού, που καλούν σε συγκέντρωση σήμερα το μεσημέρι στις 2 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου (ΟΛΠ). Η ΝΑΤΟική δύναμη του Ατλαντικού, με την επωνυμία Standing Nato Maritime Group 1 (SNMG1) είναι μέρος του μόνιμου στόλου της λυκοσυμμαχίας. Η άλλη δύναμη είναι αυτή της Μεσογείου, η SNMG2.
«Η συγκεκριμένη αρμάδα - επισημαίνει η ΕΕΔΥΕ - είναι μέρος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης NRF του ΝΑΤΟ, που τη διοίκησή της ανέλαβε στις αρχές του 2012 το ΝΑΤΟικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης (NDC-GR). Τελευταία "ένδοξη" στιγμή στη δράση της αρμάδας ήταν η συμμετοχή της στη σφαγή του λιβυκού λαού. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος λαός θα είναι το επόμενο θύμα σε μια περίοδο που οξύνονται οι ανταγωνισμοί στην Ανατολική Μεσόγειο και ενώ το Ιράν και η Συρία βρίσκονται στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού. Είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας οι φονιάδες των λαών. Ο ελληνικός λαός έχει τη δύναμη με τον αγώνα του να επιβάλει την αποδέσμευση της Ελλάδας από όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, να ανοίξει την προοπτική που τον συμφέρει και θα τον απαλλάξει από ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου