Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΛΑ.Ο.Σ. Ομολογούν τον προβοκατόρικο ρόλο τους

rizospastis
Τα παλιά χακί σακίδια καπνογόνων που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις καταστολής στα χέρια προβοκατόρων που επιτίθενται σε διαδηλωτές
Αυτήν τη φορά, έσπασε τα μούτρα του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επιχειρώντας μια ακόμα κωλοτούμπα. Σε άρθρο του στη «Real News», την Κυριακή, προσπαθώντας να απαντήσει στο ΚΚΕ, δεν καταφέρνει παρά να το επιβεβαιώσει για τον προβοκατόρικο ρόλο του κόμματός του. Παίρνει υπό την προστασία του τους προβοκάτορες, που επιχείρησαν δολοφονική επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ την περασμένη Πέμπτη, τους οποίους βαφτίζει «διαδηλωτές» και διαμαρτύρεται που το ΠΑΜΕ δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν το ...έργο τους!
Ο Γ. Καρατζαφέρης αναπαράγει αυτούσια τα επιχειρήματα των δήθεν «αντιεξουσιαστών» προβοκατόρων, γράφοντας: «Σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας δεν μπορεί κανείς να παίζει ή να αποφεύγει τις ευθύνες που έχει, για να καλύψει μια λάθος επιλογή του όπως αυτή να "προστατεύσει" τη Βουλή, μην αφήνοντας να περάσει κανείς ή να πλησιάσει κοντά (κάτι που το έκανε και το Μάη του 2010) λειτουργώντας ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης. Κάτι που δεν ήταν ευθύνη των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, αλλά της Αστυνομίας». Βαφτίζει, λοιπόν, παιχνίδι την παλλαϊκή διαδήλωση (δεν μπορεί κανείς να παίζει), και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα της χρεώνει ρόλο αστυνομίας! Προσφιλής μέθοδος γκαιμπελισμού, προκειμένου να προτάξει ενάντια στη διαδήλωση την κρατική καταστολή. Αυτήν ήθελε ενάντια στο κίνημα, γι' αυτό καλύπτει τους προβοκάτορες που ανέλαβαν ρόλο κρατικής καταστολής ενάντια στη μεγαλειώδη λαϊκή συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ.
Και συνεχίζει: «Το ΚΚΕ, προσπαθεί με τα υπολείμματα, από τη συμφωνία Στάλιν - Χίτλερ, γκεμπελικής προπαγάνδας να ρίξει την ευθύνη όχι τόσο στην Αστυνομία αλλά στους διαδηλωτές»! Να που ελλείψει άλλων επιχειρημάτων χρησιμοποιεί τη βρωμιά των ιμπεριαλιστικών επιτελείων περί εξίσωσης Στάλιν - Χίτλερ, ονομάζοντας τους προβοκάτορες διαδηλωτές. Αλλη μια ομολογία του ότι στους προβοκάτορες συμμετέχουν και δικοί του γι' αυτό τους λέει «διαδηλωτές». Για ξεκάρφωμα.
Ο ίδιος άνθρωπος, στις 5 Μάη του 2010, έλεγε απ' το βήμα της Βουλής, όταν και πάλι επιχειρούσε να προβοκάρει το ΠΑΜΕ: «Πρέπει το ΚΚΕ να ξεκαθαρίσει αν ξεκίνησε πάλι αντάρτικο. Και σήμερα έχουμε τις ενέργειες αυτές που γίνονται απ' έξω. Η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να περιφρουρήσει το φρόνημά της, τις ιδέες της, την ελευθερία και τη δημοκρατία από οποιονδήποτε τις απειλεί».
Ο Καρατζαφέρης και η αγέλη του αποδεικνύονται αδίστακτοι, όταν πρόκειται για λογαριασμό της αστικής τάξης να χτυπήσουν το λαό, χτυπώντας το κίνημά του και βεβαίως την πρωτοπορία του, το ΚΚΕ. Με ίδιο στόχο, αυτοί που πριν ένα χρόνο εγκαλούσαν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ ότι απειλούν τη Βουλή, το πολίτευμα, το Σύνταγμα κ.λπ., σήμερα εγκαλούν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για ακριβώς το αντίθετο, ότι δήθεν προστάτευσαν, και μάλιστα κακώς, τη Βουλή λειτουργώντας σαν ιδιοκτήτες της συγκέντρωσης!!!
Τα παραπάνω που είναι αρκούντως αποκαλυπτικά του ρόλου αυτού του αντιδραστικού αντιλαϊκού μορφώματος τα συνοδεύει, μην έχοντας άλλα επιχειρήματα, με πρόσθετους ακροβατισμούς, έχοντας το θράσος να επικαλεστεί την Ιστορία του ΚΚΕ, τους Πλουμπίδη, Ζαχαριάδη, Βαβούδη, για να καταλήξει στην κατηγορία σε βάρος του Κόμματος ότι «όποιος διαφωνεί με την κομματική γραμμή ή με την ιδεολογία του είναι χαφιές και συνεργάτης της Ασφάλειας». Και ότι ο Μανιαδάκης χρηματοδοτούσε το «Ριζοσπάστη». Ασφαλίτικη τύπου Μανιαδάκη προπαγάνδα, αφού τότε ο «Ριζοσπάστης» ήταν παράνομος, ενώ η Ασφάλεια, για να τσακίσει το ΚΚΕ, έβγαζε δικό της «Ριζοσπάστη». Αυτόν εννοεί ο απόγονος των Μανιαδάκηδων. Οσο για τα ηγετικά και ηρωικά στελέχη του ΚΚΕ, νομίζει πως φέρνοντας την Ιστορία στα μέτρα του θα ρίξει λάσπη στο Κόμμα μας. Είναι βαθιά γελασμένος. Οι κομμουνιστές ήρωες στους οποίους αναφέρεται, χιλιάδες άλλοι, στο σύνολό του το ΚΚΕ, υπήρξαν θύματα απηνούς διωγμού απ' τους ιδεολογικούς και πολιτικούς του προγόνους και των μεθόδων τους, πολλές απ' τις οποίες επιβιώνουν έως σήμερα έχοντας την κάλυψη του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου