Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Απαράδεκτες δηλώσεις Χριστοφιλοπούλου

από redflyplanet

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον realfm, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου προσπάθησε με αισχρό τρόπο να συνδέσει το τραγικό περιστατικό λιποθυμίας παιδιού σε σχολείο λόγω ασιτίας με τις καταλήψεις των μαθητών και φυσικά να επιτεθεί στο ΚΚΕ!
Το απύθμενο θράσος της κυβέρνησης είναι πραγματικά εξοργιστικό, όταν προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έχει κυριολεκτικά να φάει! Όταν η σχολική χρονιά ξεκινάει χωρίς βιβλία, αλλά με cd και φωτοτυπίες, λες και είναι δεδομένο ότι όλα τα παιδάκια και οι οικογένειές τους έχουν υπολογιστές, η προκλητικότητα των υπουργών του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Και φυσικά "αναγνωρίζουν" το γεγονός ότι "η κρίση μπορεί να προκαλέσει και τέτοια φαινόμενα" λες και οι κρίσεις, ή τα αντιλαϊκότατα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις είναι φυσικά φαινόμενα!
Και φυσικά στόχος οι "υποκινούμενες" απ' το ΚΚΕ καταλήψεις των μαθητών, μέσα ακόμα κι από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός! Δεν καταλάβαμε, ότι το να προσπαθείς να εμφυσήσεις αγωνιστικό φρόνημα σε μαθητές, το να διαπαιδαγωγούν οι ίδιοι οι γονείς - που ναι, παρεμπιπτόντως μπορεί να είναι και κουκουέδες - τα παιδιά τους να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους γίνεται αντικείμενο κατακραυγής!
Πρέπει να το πάρουν απόφαση, οι κύριοι και οι κυρίες, απολογητές κι απολογήτριες του συστήματος ότι οι ώρες τους είναι λίγες! Η λαϊκή οργή έρχεται. Και δεν θα περιοριστεί σε γιαουρτάκια, αλλά σε πράματα που πραγματικά τους πονάνε: να αλλάζουν οι συσχετισμοί μέσα στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου