Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Χυδαιότης χυδαιοτήτων


Κάθομαι και ακούω τους διάφορους «εκτελεστές» της κυβέρνησης, υποτιθέμενους δημοσιογράφους, να επιτίθενται με μανία στους έλληνες εργαζόμενους, ότι και καλά εκείνοι και οι "παχυλοί" μισθοί τους φταίνε για την κρίση.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βιντεάκι, που αξίζει να το δείτε για να διαπιστώσετε ποιοι είναι οι πραγματικοί «κρατικοί υπάλληλοι» σε αυτήν την χώρα που λέγεται Ελλάδα. Ονόματα δεν λέμε, θα τους δείτε έτσι και αλλιώς στο βίντεο να παλεύουν με νύχια και με δόντια να υπερασπιστούν το σύστημα το καπιταλιστικό, με τόση χυδαιότητα που θα έκανε ακόμα και τον Ροκφέλερ να αισθανθεί λίγος, στην μάχη για την προστασία των συμφερόντων του.



Οι Ροκφέλερ βέβαια και οι υπόλοιποι παρασιτικοί οργανισμοί αυτού του πλανήτη, δεν χρειάζεται ποτέ να μπουν στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούν την τάξη τους, έχουν μάθει να βάζουν άλλους για να τους κάνουν την βρομοδουλειά και κατ όπως φαίνεται είναι ουκ ολίγοι οι καλοθελητές.

Στον σύγχρονο καπιταλισμό, αλλά και στον παλιότερο, δυο ήταν εκείνες οι δυνάμεις καταστολής που υπήρχαν και δρούσαν. Οι μεν είναι ο στρατός, η αστυνομία και τα υπόλοιπα μαντρόσκυλα που παρεμβαίνουν σε ώρα ανάγκης, και οι δε, που είναι και πιο αποτελεσματικοί είναι οι καταστολείς συνειδήσεων, στις στρατιές των οποίων ανήκει και μια μεγάλη μερίδα του δημοσιογραφικού στερεώματος της εκάστοτε χώρας.

Το να φτάσει το σύστημα στο σημείο να χρησιμοποιήσει την σωματική βία ως τρόπο καταστολής, όπως αυτό που βλέπουμε να εντείνεται στην χώρα μας, είναι δείγμα ότι το άλλο είδος της καταστολής, αυτό της συνειδήσεως, έχει χάσει μέρος από την δύναμη του και αρχίζουν τα πρόβατα δειλά δειλά να εγκαταλείπουν το μαντρί. Και πώς να μην το εγκαταλείπουν δηλαδή, αφού οι «βοσκοί» έχουν μπάσει μέσα λύκους με κοφτερά δόντια και χασάπηδες που ακονίζουν τους μπαλτάδες τους λες και έρχεται το Άγιο Πάσχα. Οι μεν λύκοι μπήκαν ως φύλακες, και οι δε χασάπηδες ως κουρείς.

Ο ελληνικός λαός, και κάθε λαός, πρέπει επιτέλους να καταλάβει πως δεν είναι πρόβατο, έχει φωνή, έχει μυαλό, έχει χέρια, έχει την αριθμητική υπεροχή με το μέρος του. Ο ελληνικός λαός, και κάθε λαός, πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι αν το θελήσει, είναι ικανός όλους αυτούς που ήρθαν στον τόπο του για μαλλί, να τους στείλει πίσω κουρεμένους. Όσο για τους κύριους αυτούς, τα «όργανα» του συστήματος κάθε είδους(δημοσιογράφοι, ακαδημαικοί, εργατοπατέρες) που συνέβαλαν στην προβατοποίηση, ας έχουν στο πίσω μέρους του μυαλού τους μια άλλη παροιμία που λέει «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό», γιατί ακόμα και αν ο λαός έχει την κακή συνήθεια να ξεχνά(αλλά και να λυπάται ακόμα και εκείνους που τον ποδοπάτησαν), εσείς μέχρι τώρα κάνετε ότι μπορείτε για να του μείνετε αξέχαστοι. Επίσης να έχετε υπόψη σας, πως όταν τα πράγματα «ζορίσουν», τα αφεντικά σας που τόσο αγαπάτε, θα σας αφήσουν έρμαιους της μοίρα σας στην κρίση του λαού, όσο οι ίδιοι θα εγκαταλείπουν τον τόπο, με αεροπλάνα και ελικόπτερα σαν τα ποντίκια.

Μην το λάβετε ως απειλή, λάβετε το ως προειδοποίηση...

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου